ДРОН, НА ЯКИЙ ЗІБРАЛИ ШКОЛЯРІ, НИЩИТЬ ВОРОГА. ВИБУХИ В КУРСЬКІЙ ОБЛАСТІ: стрім з прифронтового міста

Київські школярі зібрали гроші на дрон, який знищив вісім російських пііхотинців. Після невдалого штурму окупанти намагалися сховатися в каналізаційній трубі, але там їх наздогнав дрон «Дикі учні», які школярі зібрали для підрозділу BULAVA.

Бійці 28 бригади виявили російський БРЕМ та танк. Бойова ремонтна машина намагалась евакуювати підбитий танк Т-72, але була знищена бійцями підрозділу «АХІЛЛЕС» 92 бригади, та сама доля чекала і підбитий танк.

У Курській області росії під атаку невідомих безпілотників потрапив Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат.

Воїни 38-го зенітного ракетного полку імені генерал-хорунжого Юрія Тютюнника знищили черговий «шахед» окупантів. Для цього вогнева мобільна група застосувала переносний зенітно-ракетний комплекс «Stinger».

Росіянин здався в полон українському дрону. Окупант перехотів воювати, роздягнувся до трусів і пішов в сторону наших позицій, де його зустріли та напоїли.

Ці та інші теми обговорюють підполковник Сергій Місюра та майор Андрій Макаренко.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело