Робоча поїздка в Березівський район Обговорили з усіма головами громад нагальні питання

Робоча поїздка в Березівський район

Обговорили з усіма головами громад нагальні питання, зокрема ремонт доріг, забезпечення навчальних закладів шкільними автобусами та укриттями.
Подякував за підтримку наших військових і активну участь у спільній закупівлі всього необхідного для них.

Проінспектував будівництво нового укриття для учнів Березівського міського ліцею №1. Воно буде розраховано на 400 людей, до початку нового навчального року має бути готовим. Якісна освіта наших дітей – це запорука добробуту України, тож маємо забезпечувати безпечне офлайн навчання.

Також відвідав Березівську центральну районну лікарню. У 2020 році медзаклад увійшов до проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», в рамках якого у 2021 році проведено капітальний ремонт приймально-діагностичного відділення та закладом отримано КТ. Поспілкувався з медичним колективом, поговорили про потреби, будемо працювати над забезпеченням. На території лікарні нині триває реконструкція одного із приміщень під житло для внутрішньопереміщених осіб. Нині вже виконано роботи з демонтажу сходів, улаштування покрівлі та повної заміни вікон, посилення конструкцій стін. Наразі час виконуються внутрішні роботи.

Разом до Перемоги!🇺🇦

Джерело