У Вінниці помолилися молебень до Богородиці з нагоди сорокалітнього ювілею заснування народного ансамблю танцю «Барвінок»

8 квітня 2024 року, у Храмі Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ міста Вінниця, помолилися подячний молебень до Богородиці за всіх учасників та вихователів народного ансамблю танцю «Барвінок», Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва.

У Вінниці помолилися молебень до Богородиці з нагоди сорокалітнього ювілею заснування народного ансамблю танцю «Барвінок»

Отець Антоній Вацеба, ВС у проповіді згадав про важливість збереження та розвитку культури в часі війни, яку переживає Україна. Подякував вчителям та батькам за дітей, а також заохотив всіх учасників ансамблю зростати у любові до всього доброго красивого та правдивого.

Після молитви всі учасники заспівали пісню за Україну, духовний гімн нашої батьківщини «Боже великий єдиний», а опісля отець Антоній окропив всіх присутніх свяченою водою.

«Діти та вчителі прийшли до нашого храму помолитися та попросити Божого благословення з нагоди сорокалітнього ювілею заснування народного ансамблю. Дякуємо пану Петру Бойку директору вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок», вихователям, батькам та всім дітям, що відвідали наш храм», – повідомила парафія на своїй сторінці фейсбук.

Прес служба Київської Архиєпархії

Джерело