Обороноздатність, енергетика, економіка. Незмінні пріоритети, які потребують нашої щоденної спільної роботи 24/7

Обороноздатність, енергетика, економіка.

Незмінні пріоритети, які потребують нашої щоденної спільної роботи 24/7. Як на рівні держави, так і у громадах. Ці питання обговорили сьогодні на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

рф продовжує терор цивільного населення та цілеспрямовано нищить енергетичну інфраструктуру. Черкащина попри все успішно завершила опалювальний сезон. Традиційно відразу ж ми розпочали підготовку до наступної зими. Очевидно, що нових викликів більше. Децентралізація енергетики, увага до малої генерації – ми в пошуках технічних рішень.

Ще одне надважливе питання – наша економічна стійкість. Адже це одна зі складових нашої обороноздатності. Саме тому важливо підтримувати своїх. «Зроблено в Україні» має стати національним брендом. Це не тільки про якісний продукт чи послугу, а й про розвиток підприємництва, нові робочі місця та податки. Звісно ж, працюємо над нашим #made_in_Cherkasy_region.

Усебічна підтримка та забезпечення наших військових, соціальний захист ветеранів і їхніх родин, якісна реабілітація. Теж питання порядку денного всієї країни. На Черкащині ми вже нарощуємо наші спроможності.

За результатами конгресу окреслили подальший план дій.
Нам необхідно мобілізовувати всі наші зусилля.
Задля Перемоги та майбутнього!

Telegram:

Джерело