ПРИЛЬОТИ ПО ЛУГАНСЬКУ, ТРО КОНТРАКУВАЛА НА ДОНЕЦЬКОМУ НАПРЯМКУ: стрім із прифронтової студії

В окупованому Луганську пролунали вибухи. Попередньо ракети влучили по скупченню живої сили противника в машзаводі, де була велика рембаза росіян та склад зброї.

Воїни 109 ОБр ТРО контратакували у Красногорівці. Два Хамери з бійцями увірвались в місто та зачистили позиції росіян. Бійці ТРО під прикриттям бронемашин закидали ворога вибухівкою і швидко відійшли, в результаті ворог не зміг закріпитись на позиціях.

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили новий штурм росіян – знищена ціла колона бронетехніки, коментує пресофіцер 1 окремої танкової Сіверської бригади Діна Вонг.

Дрони бригади «Спартан» знищують ворогів на Запорізькому напрямку. Аеророзвідкою бригади було зафіксовано трьох «заблукавших» окупантів. В результаті двоє окупантів було знешкоджено та один втік.

Ці та інші теми обговорюють молодший лейтенант Сергій Ліпко та старший лейтенант Артем Голуб.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело