✅ Продовжує свою діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській обласній адміністрації

Продовжує свою діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській обласній адміністрації. За підсумками роботи в минулому місяці, завдяки постійному контролю з боку органів державної влади та відповідних відомств та структур під час проведення тендерів вдалося зекономити понад мільярд гривень. Переважно йдеться про публічні закупівлі, які оголошували Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області, комунальні підприємства та відділи органів місцевого самоврядування. Економія досягнута за рахунок зменшення вартості закупівель, а також відміни деяких тендерів.

На Житомирщині триває районний етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». В ньому бере участь 395 команд, які виборюють між собою право визначити найкращих у 5 видах спорту вже на обласному рівні.
Наразі вже відомі переможці змагань з волейболу у Бердичівському районі, у яких брали участь 8 команд юнаків та 6 команд дівчат. Це майже 170 дітей. Серед дівчат перемогу здобула команда бердичівської Гімназії № 17, а серед юнаків – Маркушівський ліцей Райгородоцької сільської ради.
Цікаво, що саме Маркушівський ліцей перший з усіх закладів освіти області зареєструвався на участь у змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
Завершилися також змагання з волейболу серед юнаків у Звягельському районі. В них брали участь майже 100 учнів шкіл району. Перемогу вибороли хлопці з Ємільчинського ліцею № 2.
В Коростенському районі завершилися змагання з футзалу та черлідингу. 13 команд з футзалу, 10 команд з черлідингу – загалом майже 400 дітей, які змагалися за першість району. Золотий м’яч цього разу здобули учні Коростенського ліцею № 2, а золото з черлідингу отримала Малинщина, а саме дівчата Малинського ліцею № 3.
У Житомирському районі найбільша кількість команд-учасників, тому поки що тривають зональні змагання.
За результатами першого активного тижня змагань на спортивних аренах зійшлися 36 команд, а це 670 учнів, які зіграли майже 50 ігор!
Уся Житомирщина вболіває за кожного учасника змагань та з нетерпінням очікує на перемогу найсильніших.
Впевнений, що сильні спортивні традиції Житомирщини продовжуються у наших дітях, а отже Разом Переможемо!

🇺🇦 Дякую всім за увагу, бажаю тихих та спокійних вихідних на Житомирщині. Не забуваємо, завдяки кому в нас є можливість жити та працювати у відносно мирній області.
Підтримуємо наших захисників та віримо в Збройні сили України!

📺https://youtu.be/liG3r0Jf2XY?si=gQnx_4GUSXWIkaDN

✅ Продовжує свою діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській обласній адміністрації
Головні події тижня: міцність кордону, здорове харчування та спортивні перемоги на Житомирщині! – YouTube
На майданчику офіційного медіацентру Житомирської обласної військової адміністрації ми підбиваємо підсумки роботи за тиждень. Продовжуємо розбудову фортифікаційних споруд на кордоні з білоруссю, зберігаючи безпеку нашого кордону. Усі аспекти цього проєкту…

Джерело