Андрій Єрмак обговорив із делегацією Lockheed Martin оборонні потреби України

Андрій Єрмак обговорив із делегацією Lockheed Martin оборонні потреби України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч із делегацією американської оборонної компанії Lockheed Martin на чолі з її віцепрезидентом Реймондом Піселлі.

Андрій Єрмак подякував представникам однієї з провідних оборонних компаній світу за підтримку нашої країни в цей вирішальний для її незалежності момент.

Керівник Офісу Глави держави розповів про наслідки нещодавніх обстрілів з боку Росії критичної інфраструктури України, зокрема про складну ситуацію в Харкові та області. Саме тому наша країна сьогодні вкрай потребує посилення ППО.

«Попри все це місто Харків живе, люди тримаються навіть у таких складних умовах», – зазначив він.

Андрій Єрмак наголосив: Україна сподівається на те, що Палата представників Конгресу США якнайшвидше ухвалить важливе рішення щодо виділення пакета підтримки. Він акцентував, що український народ продовжує боротьбу з російськими загарбниками за свою свободу та спільні для всього демократичного світу цінності.

Окрему увагу учасники зустрічі приділили питанню майбутньої експлуатації винищувачів F-16, виробником яких є Lockheed Martin, та всіх необхідних для цього підготовчих кроків.

Керівник Офісу Президента зауважив, що одним із пріоритетів для нашої держави зараз також є збільшення виробництва власної оборонної продукції. І в цьому процесі Україна дуже розраховує на кооперацію з американськими компаніями.

Джерело