Для спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекції

Для спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекції

У суботу, 13 квітня, у соборі Преображення Господнього, що при парафії святого великомученика Дмитрія у м. Івано-Франківськ, відбулися духовні Великопісні реколекції спільнот «Матері в молитві» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ на тему «Наше життя — Христос».

Учасниці спільноти мали нагоду помолитися вервицю перемоги, долучитися до Божественної Літургії, яку очолив о. Борис Гобир та панахиду за загиблими Воїнами та померлими матерями, які входили до спільноти.

Духовними роздумами про життя у Христі, любові, добрі, прощенні та милосерді, збагатили вірних священнослужителі парафії св. великомученика Дмитрія: о. Борис Гобир, о. Ігор Клюба та о. Віталій Бондаренко.

Також матері спільно помолилися спільнотні молитви та вервицю до Фатімської Богородиці, мали можливість долучитися до акафіста великомученику Дмитрію та приступити до мощей св. великомученика Дмитрія та св. Юди Тадея, а на завершення реколекцій почути відповіді о. Бориса Гобира на поставлені матерями запитання й отримати благословення.

Духовно відновлені та збагачені, наповнені Божою любов’ю й благодаттю, з душевним спокоєм та миром у серці, учасниці спільноти повернулися до своїх домівок.

«Щиро дякуємо всім духівникам спільнот «Матері в молитві»! Щиро дякуємо всім матерям, хто мав можливість відвідати реколекції. Дякуємо всім, хто молився у цей час вдома, приватно!» — йдеться у дописі.

Для спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекціїДля спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекціїДля спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекціїДля спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекціїДля спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекціїДля спільноти «Матері в молитві» провели Великопісні реколекції

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело