“Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО району

“Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО району

Сьогодні в приміщенні Офісу підтримки цивільного населення при Яворівська районна державна адміністрація відбувся перший день тренінгу “Відновний менеджмент громад. Цілі, стратегії, планування”.

Мета – підвищення навичок залучення грантових коштів та вміння управляти проектами. Це особливо важливо для представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій, бізнесу та ВПО. Тренінг відбувся за сприянням Координаційний центр при ЛОВА та Офісу підтримки. Зокрема тренінг поділяється на окремі блоки:“Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО району “Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуАктуальні державні програми від Центру зайнятості. “Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуЯк вибрати ідею для проектів? Від ідеї до постанови конкретних цілей. “Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуКалендар планування. Стейкхолдери проекту і комунікація з ними. Побудова Матриці стейкхолдерів. “Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуЧас, ресурси проекту. Практичні вправи Бюджет проекту. “Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуЯк визначити ключові ризики проекту. Під час заходу учасникам детально пояснювалося, як вибрати ідеї для проектів, визначати цілі, ресурси та бюджет проекту. Спікер тренінгу Зеновій Сірик тренер, представник БФ РОКАДА Бенч Віталій та заступник начальника Яворівська філія Львівського обласного центру зайнятості Михайло Гоза. Проект організовано за підтримки UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні А вже завтра, в приміщенні Офісу учасники тренінгу розберуть:

“Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуРозбір успішних грантових заявок.

“Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуВстановлення переліку ресурсів необхідних для успішної реалізації проекту. Комунікація як засіб впливу проекту. Практичні вправи.

“Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуОсобливості подачі від різних організаційно правових форм (ОМС, ГО, фізична особа, бізнес).

“Грантрайтинг та проектний менеджмент”: Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг для підприємців та ВПО районуЯк уникнути помилок при написанні проектів.

Презентація проектів.

Джерело