Ярослав Коминський повідомив про важливе для мешканців Яворівського району за добу

Ярослав Коминський повідомив про важливе для мешканців Яворівського району за добу

783-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

Яворівська громада провела в останню дорогу Захисника Дмитріва Андрія Ярославовича. Вічна пам’ять Воїну!

7472 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

Працівники ТЦК та СП починають приймати рідних військовослужбовців на базі ЦНАПів у Львівській області. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Відсьогодні, 16 квітня, щовівторка і щочетверга з 09:00 до 13:00 працівники ТЦК та СП, які відповідають за соціальний супровід, прийматимуть сім’ї військовослужбовців і ветеранів на базі ЦНАПів у нашій області. Тут – докладніше: https://linktr.ee/coordination.centers.lviv.

Благодійний фонд «Рокада» Львів проводить дводенний тренінг “Грантрайтинг та проектний менеджмент” для підприємців та ВПО району. Вчора відбувся перший день тренінгу “Відновний менеджмент громад. Цілі, стратегії, планування”. Мета – підвищення навичок залучення грантових коштів та вміння управляти проектами. Проект організовано за підтримки UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні за сприянням Координаційного центру при ЛОВА та Офісу підтримки: http://surl.li/spqbs.

Бути в мережі відтепер важливо не лише для дорослих, а й для найменших. У своєму смартфоні дитина необмежено може здобувати освіту, розвиватися й навчатися новому. Проте, окрім корисного, в Інтернеті є безліч усього небезпечного. Як убезпечити свою дитину від можливих кіберзагроз, ви можете розповісти в опитуванні за покликанням- https://forms.gle/N8s38zNfGB6GHiG56

Разом переможемо!

Джерело