На парафії села Конюшки відбулися дні віднови духа

На парафії села Конюшки відбулися дні віднови духа

Упродовж 13-14 квітня на парафії Успіння Пресвятої Богородиці, що у с. Конюшки, Букачівецького протопресвітеріату, відбулись Великопісні реколекції на тему  «Шлях до Єрусалиму», які провадив о. Володимир Лукашевський, священнослужитель Відпустового центру блаженного Симеона Лукача.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив о. Михайло Брик.

Реколекції розпочались у суботу з Божественної Літургії та першої науки від о. Володимира Лукашевського. Відтак відбувся молебень з братством Матері Божої Неустанної Помочі та духовна наука для учасників братства. Опісля душпастир мав зустріч з молоддю в Конюшківській гімназії на тему покликання та зустрічі з Богом у своєму житті. Відтак присутні мали нагоду почути науку про віру та молитву.

Згодом вперше у стінах храму відбувся Чин Соборування. Його уділили чисельно зібрані священнослужителі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У неділю, у часі Святої Літургії отець-реколектант виголосив проповідь на тему Євангелія про віру, допомогу в її пізнанні, а також підбив підсумок днів віднови духа.

Завершальним і кульмінаційним моментом реколекцій стала Хресна дорога, яку провели спільно з парафіянами храму святого Миколая села Обельниця, Букачівецького протопресвітеріату.

На парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духаНа парафії села Конюшки відбулися дні віднови духа

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело