У Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірних

У Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірних

У суботу, 13 квітня, на парафії влкмч. Параскевії, що у с. Куропатники, священнослужителі Бурштинського протопресвітеріату звершили Чин Соборування для парафіян та гостей храму.

Про це Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розповів о. Богдан Коцовський.

Молитовна програма розпочалася з Божественної Літургії, яку очолив настоятель храму — о. Богдан Коцовський, якому співслужили о. Василь Ворох й о. Юрій Будзович. Інші запрошені священники звершували Таїнство Покаяння над вірними.

Після Літургії розпочалося Таїнство Єлеопомазання. Очолив богослужіння о. Дмитро Шмігель, протопресвітер Бурштинський. У часі цього чину лунали піснеспіви й канони до Господа, Богородиці і Божих угодників про зцілення душ і тіл усіх присутніх.

«Завершальним моментом цього богослужіння було піднесення книги Євангелія над головами вірних, а також освячення єлею. Кожний хто взяв участь у цьому богослужінні, підходив до семи священників і був помазаний сім разів», — розповів о. Богдан Коцовський.

«Щиро вдячний священникам, всім парафіянам та гостям за спільну молитву. Молитвами Пресвятої Богородиці й всіх святих нехай Господь полікує всі душевні та тілесні рани», — зазначив настоятель храму.

У Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірнихУ Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірнихУ Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірнихУ Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірнихУ Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірнихУ Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірнихУ Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірнихУ Куропатниках відбувся Чин Соборування для вірних

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело