У Рогатині відбулися дні віднови духа для вірних

У Рогатині відбулися дні віднови духа для вірних

Нещодавно при парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що у Рогатині, однойменного протопресвітеріату, відбулися дні віднови духа, які провели для вірних о. Йосафат Бойко, ВС, настоятель парафії свв. Кирила і Методія с. Крихівці, а також о. Софрон Зелінський, ВС, адміністратор парафії Різдва Христового м. Івано-Франківськ, на запрошення протопресвітера Рогатинського о. Дмитра Шмігеля.

Про це зазначає на своїй фейсбук-сторінці о. Йосафат Бойко.

Кожного ранку духовенство та вірні збиралися на спільні богослужіння, а ввечері — на Хресну дорогу. Після неї душпастирі виголошували різні науки: о. Софрон роздумував про елементи страстей Господніх, про апостолів Юду і Петра, а відтак о. Йосафат виголошував проповідь на тему спасіння душі, а також Таїнств Покаяння та Євхаристії.

«Протягом дня ми відвідували міські навчальні заклади: ліцеї, гімназію, аграрний коледж та спеціалізовану школу. Відбувались зустрічі зі старшими класами й спілкувалися на тему духовності, цілісного розвитку людини, здорової дружби, потреби молитви, Сповіді та Святого Причастя Тіла і Крові Господніх», — йдеться у дописі.

«Також мали чудову молитовну зустріч у міській лікарні з хворими та лікарями, молячись за оздоровлення всіх недужих. Ці чудові дні стали гарною нагодою для відновлення духовних сил для доброго християнського життя», — зазначив о. Йосафат.

У Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірнихУ Рогатині відбулися дні віднови духа для вірних

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело