Ярослав Коминський повідомив про важливе для мешканців Яворівського району за добу

Ярослав Коминський повідомив про важливе для мешканців Яворівського району за добу

784-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

7453 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

У Новояворівську відбувся майстер-клас з писанкарства для матерів загиблих, полонених та безвісти зниклих Героїв нашої громади. Захід організовано благодійною організацією Благодійний Фонд Козицького за підтримки Новояворівської міської ради: http://surl.li/srayh.

На Яворівщині мешканці отримали безкоштовну допомогу від Благодійного Фонду «Карітас Львів УГКЦ». Благодійники відгукнувся на запит та забезпечив десят родин, з числа багатодітних, військовослужбовці та ВПО району продуктовими наборами. Нагадаю, Офіс підтримки цивільного населення при Яворівській ВА розташований у “Будинку воїна” в центрі міста Яворів по вулиці Шашкевича, 1 А. Охочі можуть отримати психологічну, юридичну та інші види підтримки: http://surl.li/sqoqr.

Івано-Франківська громада отримала насіння від Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад у рамках проєкту “Згуртовані громади”, що реалізується за підтримки Програма Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО за ініціативи «НАСІННЯ ПЕРЕМОГИ». Насіння моркви, перцю, петрушки, томатів роздадуть 29 внутрішньо переміщених родин Івано-Франківської громади: http://surl.li/srban.

Рятувальники Яворівщини провели спільні навчання щодо ліквідації пожеж в природних екосистемах. Такі навчання спрямовані на налагодження спільних дій та взаємодії в разі виникнення як лісових, так і торф’яних пожеж та ефективного їх гасіння. Адже тільки тісна взаємодія усіх оперативних служб дасть змогу уникнути великих матеріальних збитків через такі пожежі: http://surl.li/sqoox.

Фестиваль крафтових виробників на Львівщині. Lviv Craft Fest відбудеться на головній площі перед Львівського національного університету імені Івана Франка 28 квітня об 11:00. Вхід на подію безкоштовний. 

Представників будівельного бізнесу Львівщини запрошують взяти участь у круглому столі, щоб налагодити співпрацю в межах програми «єОселя». Реєстрація на подію: https://forms.gle/W75gihQHVBrnhr718. Якщо у вас виникли запитання, телефонуйте: (063) 358 37 50, Марія Жгута.

Разом переможемо!

Джерело