Колектив Івано-Франківського ліцею №15 провів Хресну дорогу в Ганнусівці

Колектив Івано-Франківського ліцею №15 провів Хресну дорогу в Ганнусівці

Нещодавно у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що у с. Ганнусівка, Єзупільського протопресвітеріату, відбулася Хресна дорога, яку провели вчителі, батьки та учні ліцею №15 Івано-Франківської міської ради.

Про це Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розповів парох храму о. Роман Залеський.

«Хресна дорога у часі Великого посту — це особлива нагода для духовного зросту, для покаяння за всіляке допущене зло: продумане, сказане чи вчинене, а також для аналізу та зміни нашого особистого життя», — зазначив о. Роман.

Колектив ліцею підготував Хресну дорогу на тему «Під звуки війни», у часі якої діти, батьки та вчителі виголошували роздуми, переплетені із стражданнями Христа під бичувань й українського народу в часі війни.

На завершення о. Роман подякував шкільній спільноті за проведення Хресної дороги й заохотив присутніх до посиленої молитви за Україну.

«Через роздуми про страждання Христа ми очищуємо себе, стаємо ближче до Господа і потреб ближнього», — поділився думками священнослужитель.

Колектив Івано-Франківського ліцею №15 провів Хресну дорогу в ГаннусівціКолектив Івано-Франківського ліцею №15 провів Хресну дорогу в ГаннусівціКолектив Івано-Франківського ліцею №15 провів Хресну дорогу в ГаннусівціКолектив Івано-Франківського ліцею №15 провів Хресну дорогу в ГаннусівціКолектив Івано-Франківського ліцею №15 провів Хресну дорогу в Ганнусівці

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело