“Найпохмуріший день для жінок у Німеччині”, – „Bild” про новий закон про трансгендер

“Найпохмуріший день для жінок у Німеччині”, – „Bild” про новий закон про трансгендер

“Найпохмуріший день для жінок у післявоєнній історії Німеччини” — так газета “Bild” прокоментувала набуття чинності закону про “самовизначення” (Selbstbestimmungsgesetz).

Завдяки рішенню правлячої в Німеччині коаліції СДПН-Лівих-ВДП можна офіційно оголосити про зміну статі без будь-яких формальних вимог – при чому щороку. Так чоловіки у Німеччині зможуть видавати себе за жінок та отримувати від цього різні вигоди, як це вже має місце в багатьох інших країнах, наприклад, у сфері спорту, у в’язниці чи навіть армії (випадок Іспанії, де один зі солдатів “оголосив себе” жінкою заради вищої платні).

Як повідомляє щоденна газета “Bild”, тепер німецькі чоловіки де-факто на підставі усної заяви зможуть отримати всі привілеї, на які мають право жінки,. По суті, це означає скасування цих привілеїв – ба більше, це наражає жінок на багато принижень і неприємностей. Це включає спільні роздягальні чи туалети з людьми, які “прикидаються” жінками…

Як наголошує “Bild”, очевидно, що повсюдно акцептується полегшення життя для “справжніх” транссексуалів, тобто людей, які справді мають сексуальні розлади. Однак закон про самовизначення йде набагато далі, і тут ніхто не дбає про жінок; все відбувається за їхній рахунок. Цим самим світ для них стане ще небезпечнішим місцем.

Зміну ухвалили минулої п’ятниці. Зрештою, з 1 листопада кожен у Німеччині зможе заявити, чи він “чоловік”, чи “жінка”, чи “особа різнорідності” (нім. divers). Не потрібно буде надавати результатів дослідження, експертних висновків чи судового рішення. Одним словом: ідеологія трансгендерності буяє…

За матеріалами pch24.pl.

Джерело