У Зарваниці відбулися Дні духовної віднови для працівників «Карітасу»

Молитва, душевний спокій, реколекційні науки, віднова та наповнення. Так можна описати два дні реколекцій для працівників Карітасу Тернопіль в благословенному місці – Марійському духовному центрі Зарваниця.

У Зарваниці відбулися Дні духовної віднови для працівників «Карітасу»Розпочали зустріч традиційно із молитви. До працівників Карітасу звернувся Владика Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії – Володимир Фірман.

Єпископ-помічник наголосив на важливості та вагомому значенні Карітасу в допомозі тим, хто найбільше потребує підтримки та поблагословив усіх присутніх. Далі стартували реколекційні науки, які провадив доктор біблійного богослов’я –  отець Іван Січкарик.

У Зарваниці відбулися Дні духовної віднови для працівників «Карітасу»У Книзі Книг – Біблії працівники Карітасу черпали відповіді на багато запитань, з якими зіштовхуємось щодня. Завершили перший день реколекцій – спільним переглядом фільму “Вірити”.

Наступний день реколекцій стартував із Літургії, далі працівники Карітасу змогли пригадати страждання Ісуса Христа, пройшовши Хресною дорогою в Зарваниці. Уся команда Карітасу Тернопіль дякує директору – отцю Роману Загородному за організацію реколекцій. Це неймовірний час проведений разом, час віднови та наповнення. Карітас Тернопіль дякує отцю Івану Січкарику за слова підтримки, знання, які торкнулися серця кожного серця. Дякуємо Марійському духовному центру Зарваниця за гостинність.

У Зарваниці відбулися Дні духовної віднови для працівників «Карітасу»пресслужба БФ “Карітас”

Джерело