На парафії св. влкмч. Юрія провели особливу Хресну дорогу

На парафії св. влкмч. Юрія провели особливу Хресну дорогу

У середу, 17 квітня, на парафії св. влкмч. Юрія, що у с. Угорники, Східного протопресвітеріату, відбулася особлива Хресна дорога, яку підготували учасники благодійної організації «Дім» в рамках проєкту «Етноформація».

Про це зазначають на парафіяльній фейсбук-сторінці.

Під час Хресної дороги п. Галина Баранкевич та п. Ксенія Пранничук зачитували притчі й роздуми під музичний супровід п. Ірини Борух та п. Констянтина Борух.

«Творчість та молитва страстей — духовно багата традиція нашого незламного українського народу, а якщо молитва поєднана з ділами милосердя — це підтвердження того, що віра живе у наших серцях», — йдеться у дописі.

Як йдеться на парафіяльній сторінці, кожний учасник духовної програми мав можливість долучитися до діла милосердя — нагодувати голодного, згідно з проєктом, який реалізовується в м. Івано-Франківськ.

«Наша місія має благочинний характер і ми збираємо кошти для укомплектації пасхальних пакунків для нужденних. Приєднуйтесь до доброї справи, особливо в часі посту спільно з благодійною організацією “Дім”», — закликають на парафії.

На парафії св. влкмч. Юрія провели особливу Хресну дорогуНа парафії св. влкмч. Юрія провели особливу Хресну дорогуНа парафії св. влкмч. Юрія провели особливу Хресну дорогу

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело