Анонс! 21 квітня відбудеться загальноміська Хресна дорога в режимі онлайн

Анонс! 21 квітня відбудеться загальноміська Хресна дорога в режимі онлайн

Вже не один рік доброю традицією в часі Великого посту є молитовна хода вулицями нашого міста, ведена Хресним переможним знаменням. Щороку Хресна дорога вулицями Івано-Франківська збирала щораз більше охочих спільно помолитися до Господа у своїх наміреннях.

У зв’язку з воєнним станом, цьогоріч Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ вкотре проведе загальноміську Хресну дорогу виключно в режимі онлайн. Молитва запланована на неділю, 21 квітня, початок о 15:15 год.

Головним наміренням молитви вже третій рік поспіль є прохання до Господа про осягнення миру в нашій Батьківщині-Україні. З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина богослужіння очолить Владика Микола Семенишин, Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Традиційно в часі спільної молитви буде 14 священників-проповідників, а хрест триматимуть військовослужбовці та представники різних підрозділів Збройних сил України, Національна поліція, вимушені переселенці, волонтери, працівники Укрзалізниці, Державна служба з надзвичайних ситуацій, військові капелани, представники волонтерських та благодійних організацій, діти й педагоги, а також представники влади.

Хресна Дорога транслюватиметься в ефірі ОТБ Галичина, на хвилях радіо «Дзвони» (105.8 FM для м. Івано-Франківськ та 98.9 FM для м. Калуш), фейсбук-сторінці Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, а також на інтернет-ресурсах Архікатедрального і Митрополичого собору Воскресіння Христового:

Youtube – https://bit.ly/3JWViz7

Facebook – https://bit.ly/40yJome

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело