На Яворівщині відбувся ІІІ районний етап всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” з черліденгу

На Яворівщині відбувся ІІІ районний етап всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” з черліденгу

Сьогодні на базі Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка відбувся ІІІ районний етап всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” з черліденгу серед команд закладів освіти територіальних громад Яворівського району.

Участь у змаганнях прийняли три команди з Яворівської, Новояворівської та Мостиської громад. Виступи кожної команди вирізнявся артистизмом, емоційністю. Варто відзначити також професійний підхід до підготовки команд учителів фізичної культури закладів освіти.

Оцінювали виступи команд судді та тренери Львівської обласної федерації черліденгу та Lviv Angels. Саме завдяки їм було проведено майстер-клас з черліденгу для учасниць змагань та їхніх наставників.

Переможцями ІІІ районного етапу “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” з черліденгу стали:

І місце – команда Яворівського ліцею імені Осипа Маковея Яворівської міської ради;

ІІ місце – команда Пнікутського ЗЗСО І-ІІ ступенів Мостиської міської ради;

ІІІ місце- команда Прилбицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького Новояворівської міської ради.

Змагання відбулися за участі начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України – Наталя Слимак, начальника відділу освіти, охорони здоровʼя, культури, спорту та молоді Яворівської райдержадміністрації Оксани Майхер.

На завершення команда тренера обласної федерації черліденгу Юліана Куракіна, Катерина Зінченко, Вікторія Коваль поділилася корисними методичними порадами для початківців з черліденгу

https://drive.google.com/file/d/1tGHByOVBItxOYvRGkffkyy8B_feYL8sb/view?usp=drivesdk

Також усіх охочих запрошують відвідати спеціалізовану інстаграм сторінку Шкільних ліг Львівщини https://www.instagram.com/school_cheerleading_lviv?igsh=MXJuMHR6NjN1cnV0bw==

Джерело