В Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в Україні

В Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в Україні

У четвер, 18 квітня, у Меморіальному сквері, що у м. Івано-Франківськ, відбулася Хресна дорога за мир в нашій Батьківщині й визволення українського народу.

Організаторами моління стали Молодіжна комісія Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, громадсько-християнських рух «Клич» та Івано-Франківське обласне об’єднання всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка.

До моління долучилися парафіяни каплиці Успіння Пресвятої Богородиці, що в Меморіальному сквері, вірні, а також духовенство, зокрема о. Тарас Дзяйло — голова Молодіжної комісії Архієпархії, о. Василь Пасічник-Рак, синкел у справах капеланського служіння, а також о. Павло Віра, священнослужитель парафії.

У часі Хресної дороги душпастирі та молодь зачитували стації Хресної дороги, роздумуючи над стражданнями Христа під час бичувань, а також українського народу, який потерпає від ворога у часі війни.

Насамкінець священнослужителі висловили вдячність усім, хто доєднався до моління.

В Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в УкраїніВ Меморіальному сквері відбулася Хресна дорога за мир в Україні

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело