Згромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молоді

Згромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молоді

У період з 11 по 14 квітня на базі молодіжної апологетичної групи «Голоси Слова» уже вчетверте відбулися Дні формування для молоді, організовані отцями та сестрами-монахинями Чернечої родини Воплоченого Слова. Захід проводився у селі Яблуниця, Івано-Франківської області.

Як повідомляє пресслужба Згромадження, у заході взяли участь понад 50 учасників з Івано-Франківська, Вінниці, Стрия, Львова, Закарпаття та інших міст України.

Вони мали можливість слухати конференції на різноманітні теми: про війну й Церкву говорив о. Роман Лаба, про ідеологію «руського міра» — п. Володимир Мороз, а про розуміння війни у святому Письмі роздумував о. Роман Островський.

Конференції з філософії провели о. Андрій Карпінець, ВС, та сестра Марія Несподіваної Радості, СГДММ, про християнське подружжя говорили Іван та Наталя Жолобан (ІІІ Чин ЗВС), а про атаки сьогодення проти життя та сім’ї доповідав Адріан Буковинський.

Тематики духовної сфери представляв о. Теодосій Савчук, ВС, який розповів про існування злих духів та екзорцизм. Тему покликання до богопосвяченого життя представляв о. Гонсало Руіс, ВС.

Психологічний блок складався з наступних тем: «Залежність та співзалежність» — п. Юля та о. Мар’ян Атамани, «Технозалежність» — с. Марія Зарваницька, СГДММ, а на тему «Психологія осіб ЛГБТ» говорила п. Марія Єршова.

Отець Михайло Леспух, ВС, також давав особисте свідчення про своє служіння в м. Скадовськ у часі російської  окупації.

Невід`ємною частиною цієї формаційної зустрічі також була молитва. Всі учасники мали нагоду розпочинати кожний день з Божественної Літургії, молились вервицю, проводили нічні чування, Хресну дорогу, а також чисельно приступили до Таїнств Сповіді та Причастя.

Особливим елементом, який доповнював ці дні формування, стала розважальна програма.

«Надіємось, що такого роду формаційні зустрічі допоможуть молодим людям найперше збагатитись особисто, як інтелектуально, так і духовно, а також заохотять молодь ділитися зі своїми друзями та близькими з отриманими тут знаннями й свідченням радості віри», — додають організатори.

Згромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молодіЗгромадження Воплоченого Слова уже вчетверте провело дні формування для молоді

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело