ЗСУ ВПЕРШЕ ЗБИЛИ БОМБАРДУВАЛЬНИК ТУ-22М3, БОЇ БІЛЯ АВДІЇВКИ: стрім із прифронтового міста

ГУР Міноборони у взаємодії з Повітряними силами ЗСУ збили російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 за 300 км від кордону. Це перший літак стратегічної авіації, який вдалось знищити Україні під час польоту. Також українська ППО вперше знищила 2 надзвукові крилаті ракети Х-22. Про деталі цієї операції розкаже представник ГУР МО Євгеній Єрін.

На Авдіївському напрямку два баггі привезли близько 10 окупантів на штурм наших позицій. Але по них одразу почало прилітати, один всюдихід знищили, а від штурмгрупи лишилося кілька окупантів.

Мінус три бліндажі та опорний пункт противника. – так відпрацювали дрони-камікадзе прикордонників бригади «Сталевий Кордон» на Харківському напрямку. А на лівобережжі Херсонщини оператори ССО дронами та артою спалили ворожий склад БК та піхоту.

Ці та інші теми обговорюють старший лейтенант Артем Голуб та майор Андрій Макаренко.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело