ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ від 21 квітня 2024 р. Б.

ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ
21 квітня 2024 р. Б.:

1. Наступна неділя 28 квітня – Квітна – Вхід Господній до Єрусалиму. Після кожної Літургії будемо освячувати лозу. Розпорядок богослужінь недільний.

2. Наступна субота перед Квітною Неділею називається – Лазарева субота, тому Парастас, останні Сорокоусти, за всіх померлих будуть в п’ятницю 26 квітня.

3. Заохочуємо вірних не відкладати Великодню сповідь на останні дні і неділі Великого Посту. Кожного дня священник сповідає і вранці і в вечері під час богослужінь. Можна протягом наступного тижня приступати до Святої Сповіді та Прийняти Святе Причастя.

4. Сьогодні є остання зустріч дітей Недільної школи з катехитами перед Великодніми канікулами. Продовжимо навчання в Провідну неділю після Пасхи, 12 травня.

5. В п’ятницю 26 квітня, о 19:00 будемо молитись Хресну Дорогу, яку провадитимуть діти та батьки з різних груп нашої недільної школи.

6. Парафіяльна Спільнота “Блаженні ” міжнародного християнського руху “Віри і Світла” для осіб з розумовою інвалідністю на Квітну неділю, на подвір’ї храму буде продавати лозу, яку можна буде освятити після святкових Богослужінь. Виручені кошти підуть на проведення літнього табору, яку спільнота організовує щороку.

7. Також наша “Спільнота «Милосердя» в неділю, 28 квітня о 12:30 год., організовує майстер-клас з писанкарства. На вас чекає яскраве заняття на якому ви створите власну писанку, що обов’язково стане окрасою вашого великоднього кошика. Вік: від 8 років. Запис проводитиметься у гугл-формі: https://docs.google.com/…/1tu…/edit…
Кількість місць обмежена.

8. 27 квітня 2024 року, в Патріаршому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ, пройдуть Великопісні реколекції для вчителів шкіл, ліцеїв та педагогів дошкільних навчальних закладів. Зареєструватися можна до 24 квітня за посиланням: https://docs.google.com/…/1dJGTfia3k…/viewform…

Джерело