«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих

«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих

Нещодавно учасники семінарійної ради ім. свщмч. Йосафата Кунцевича Івано-Франківської духовної семінарій й члени ради ім. Андрея Шептицького католицької братерської організації «Лицарі Колумба», що діє при Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового м. Івано-Франківська, долучилися до сортування гуманітарної допомоги для людей у потребі.

Про це зазначає інформаційний центр семінарії.

Організатором благодійної акції стала організація «Лицарі Колумба» ради №15804.

У цей день лицарі запакували кількасот наборів побутової хімії для їх подальшої передачі потребуючим людям у прифронтові зони.

Благодійна акція розпочалася зі спільної молитви-благословення на успішну працю, яку провів о. Юрій Федорчак, капелан ради «Лицарів Колумба» при Архікатедральному соборі.

Опісля під керівництвом п. Мирослава Мазура, регіонального делегата Лицарів Колумба Івано-Франківської Митрополії УГКЦ, волонтери розпочали роботу та упродовж вечора запакували 600 наборів. Планується сформувати понад дві тисячі наборів.

«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих«Лицарі Колумба» долучилися до сортування гуманітарної допомоги для потребуючих

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело