☑️ Продовжуємо проєкт – Герої нашої Перемоги, де спілкуємося з українцями – героями безлічі фронтів

☑️ Продовжуємо проєкт – Герої нашої Перемоги, де спілкуємося з українцями – героями безлічі фронтів, на яких точиться боротьба за нашу Свободу та Незалежність.

🔰 Цього разу наш співрозмовник – Михайло. Військовослужбовець десантно-штурмових військ ЗСУ. З початку повномасштабного вторгнення він став на захист України. Пройшов навчання в Британії та став сапером в одному з підрозділів. Спільно з побратимами виконував бойові завдання на різних напрямках. Звільняв рідну Харківщину від ворога. В районі Роботиного отримав поранення через яке втратив ногу.

Після операцій та протезування почалася реабілітація, яка добігає кінця завдяки майстерності та чуйності фахівців Житомирського реабілітаційного центру.

💬 Каже якщо є мотивація, то долаєш усі перепона на своєму шляху. Попри те, що важко – Михайло йде до своєї цілі та повертається до цивільного життя..

🇺🇦 Разом з сотнями інших наших героїв Михайло наближає нашу Перемогу! Все буде Україна!

🎞 https://youtu.be/oHQ11GWf5sc

☑️ Продовжуємо проєкт – Герої нашої Перемоги, де спілкуємося з українцями – героями безлічі фронтів
"Реабілітація та Життя після Війни: як воїни стають на ноги після бойових травм" – YouTube
Продовжуємо проєкт – Герої нашої Перемоги, де спілкуємося з українцями – героями безлічі фронтів, на яких точиться боротьба за нашу Свободу та Незалежність. Цього разу наш співрозмовник – Михайло. Військовослужбовець десантно-штурмових військ ЗСУ. З початку…

Джерело