Шашкісти з Яворівської громади завоювали срібні нагороди в обласних комплексних змаганнях “Спортивні Ігри Львівщини”

Шашкісти з Яворівської громади завоювали срібні нагороди в обласних комплексних змаганнях “Спортивні Ігри Львівщини”

20-21 квітня в м. Турка проходив командний турнір з шашок у рамках “Спортивних Ігор Львівщини” ХХХІІІ обласних комплексних змагань. Шашкові змагання проходили в трьох категоріях: дорослі, ветерани та люди з інвалідністю. Головний суддя президент ФШЛО Іван Ільницький. Дорослі та ветерани змагались в швейцарській системі, люди з інвалідністю по колові системі.

Команди складаються з двох чоловіків та однієї жінки (2+1)

Яворівська громада була представлена в всіх категоріях.

Команді дорослих в складі Ігор Кунанець, Василь Клебан, Анна Іванюк вдалось здобути срібні нагороди серед 11 кращих громад області, які прийняли участь в змаганнях.

1 місце -Турківська ТГ

2 місце – Яворівська ТГ

3 місце – Червоноградська ТГ

Ветеранський колектив в складі о.Любомир Кіт, Василь Щегольський, Ольга Малогловець теж вибороли срібні медалі серед 11 громад Львівщини.

1 місце – Турківська ТГ

2 місце – Яворівська ТГ

3 місце – Бродівська ТГ

Лише одну позицію не дійшли до п’єдесталу наші шашкісти серед людей з інвалідністю Олексій Клюс, Ярослав Онацько, Іванна Савостіна зайнявши 4 місце серед 6-ти команд.

Всі команди призери були нагороджені кубками медалями та грамотами від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та Управління молоді та спорту Львівщини.

Протягом місяця тривала енергійна тренувальна підготовка  команд, які не завжди можуть та мають можливість проводити час за шашковою дошкою, але яка дала дуже хороші результати.

Джерело