Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський

Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський

790-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

7433 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

У Львівській ОВА підписали грантовий договір. Відтак три обрані лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно перейдуть на якісно інший рівень надання паліативної допомоги. Про це зазначив на своїй сторінці очільник Львівщини Максим Козицький: http://surl.li/svqrs.

Львівщину відвідала делегація на чолі з Міністеркою фондів та регіональної політики Республіки Польща Катажиною Пелчинською-Наленч. Також з робочим візитом у області перебував Олег Немчінов, Міністр КМУ: http://surl.li/svqnb.

Новояворівська, Яворівська та Мостиська громади стали переможцями конкурсу від програми «Енергоефективність громадських будівель в Україні» серед 9 громад Львівщини. Такий конкурсний відбір проводило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України: http://surl.li/svqok.

У Волицькому НВК учні, педагоги та батьки спільно плетуть маскувальні сітки для Воїнів. Її виготовляють на уроках трудового навчання, технологіях, перервах, в позаурочний час, під час роботи гуртків. До благодійної акції долучаються також і батьки. Плести сітку вчать один одного, в кого краще виходить. Плетіння сіток об’єднує всіх учасників навчально-виховного процесу  спільною роботою, яка наближає Перемогу. За два роки колектив відправив на передову понад 20 сіток: http://surl.li/svqqe.

В Україні діє Платформа допомоги врятованим- https://www.help-platform.in.ua/

Якщо через війну ви, ваші рідні чи близькі зазнали будь-якого виду насильства – зверніться за допомогою сюди. Знайдіть потрібний вам сервіс за посиланням: https://www.help-platform.in.ua/.

Разом переможемо!

Джерело