У селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільноти

У селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільноти

Упродовж 18-21 квітня на парафії Введення у храм Пресвятої Богородиці, що у с. Боднарів, однойменного протопресвітеріату, відбулися дні духовної віднови, які провадив о. Михайло Віхоть, адміністратор парафії Зіслання Святого Духа, що у м. Івано-Франківськ.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці парафії.

«У часі реколекцій вірні мали нагоду духовно збагатитися завдяки щирим та чуттєвим наукам проповідника», — розповідають на парафії.

Також у цей особливий час о. Михайло мав нагоду зустрівся із учнями та вчителями у школі, а також із парафіяльною молоддю у храмі.

Особливістю богослужінь у цих днях була Адорація, де молитовно розважали над присутністю Христа у Пресвятій Тайні Євхаристії. Окрім того, душпастирі провели для вірних Чин Соборування на зцілення недуг.

«Завершенням цих особливих днів стала театралізована Хресна дорога вулицями села, яку провели і організували актори — аніматори парафії», — йдеться у дописі.

У селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільнотиУ селі Боднарів відбулися дні духовної віднови для парафіяльної спільноти

Фото — Надія Пукіш

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело