В Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарні

В Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарні

У понеділок, 22 квітня, у каплиці Божого Милосердя, що знаходиться в центральна міській клінічній лікарні Івано-Франківської міської ради, відбулася духовна віднова для медичних працівників та пацієнтів.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Комісії охорони здоров’я Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, у часі Божественної Літургії вірні мали змогу приступити до Таїнства Сповіді та Святого Причастя.

Опісля 7 медичних капеланів на чолі з головою Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Ярославом Рохманом здійснили Чин Соборування вірних.

«Ця особлива ласка у час Великого посту дуже потрібна всім, хто терпить душею й тілом», — додають організатори.

Всі охочі також мали змогу вшанувати мощі святого італійського лікаря Джузеппе Москаті, який показав своїм життям, що праця в лікарні може стати дорогою святості.

В Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарніВ Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарніВ Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарніВ Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарніВ Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарніВ Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарніВ Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарніВ Івано-Франківську провели духовну віднову для медичних працівників та пацієнтів лікарні

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело