Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський.

Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський.

792-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

В селі Старий Яр стався вибух на відкритій території приватного господарства. На жаль виявлено двох загиблих та одна травмована, яка госпіталізована у 8-му лікарню м.Львів у важкому стані. Обставини з’ясовуються.

7430 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

Збірна команди Яворівського району візьме участь у особисто-командному чемпіонаті області серед школярів з легкої атлетики: http://surl.li/sxpjf.

Львівська ОВА та ГО «Стронг Лайф» передали потужний генератор, який дозволить «заживити» обладнання для порятунку наших воїнів на «нулі». Доправить його захисникам з 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу ветеран російсько-української війни Петро Буряк. Пристрій дозволить «заживити» необхідне обладнання, щоб рятувати життя наших хлопців та дівчат у стабілізаційному пункті поблизу нульових позицій: http://surl.li/sxplj.

У Львівській Обласній Клінічній Лікарні відкрили Простір психосоціальної реабілітації та відділення №25, у якому допомагатимуть людям, у яких вперше стався психотичний епізод. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. До створення Простору долучився українсько-швейцарський проєкт Психічне здоров’я для України, що надав 10 мільйонів гривень. А також благодійники, які допомогли оснастити його всім необхідним: http://surl.li/sxpqx.

У Новояворівському вищому професійному училищі провели змагання дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»): http://surl.li/syddl.

«Скельна сага Карпат»: агентство екотурів запрошує всіх охочих до геомандрівки. На учасників чекає середньовічна Тустань – фортеця і митниця ІХ—ХІІІ сторіччя, давньоруський наскельний оборонний комплекс часів Київської Русі і Галицько-Волинського князівства. Щоб стати учасником, заповніть реєстраційну форму за посиланням: https://bit.ly/3ezQQI7. Більше інформації можна отримати за телефоном +38 067 1624544 або переходячи за посиланням на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/788496009473247?ref=newsfeed

Разом переможемо!

Джерело