РОСІЯНИ БОЯТЬСЯ УКРАЇНСЬКУ «БАБУ ЯГУ»: як працює потужний дрон для знищення ворога Vampire

Український безпілотник Vampire, який перелякані росіяни називають «Баба Яга», здатний нести 15 кілограм вантажу на відстань до 10 кілометрів.

Vampire розроблений українською компанією SkyFall. Його почали виготовляти в 2022 році. Vampire є досить великим гексакоптером, тобто має шість гвинтів. Безпілотник може нести й скидати різні типи боєприпасів — термобаричні, кумулятивні, осколково-фугасні, що дає змогу ефективно вражати різні типи цілей, зокрема танки й іншу бронетехніку. Ці безпілотники зокрема мають і тепловізійні камери, тому можуть працювати і вночі.

Майор Геннадій Салівон побував на випробуванні нових скидів для Вампіра – фугасного та кумулятивного осколкових снарядів, як вони показали себе на тестових скидах дізнаєтесь у сюжеті.

ЗБІР НА АНТЕНУ ДЛЯ РОТИ УДАРНИХ ДРОНІВ 25 БРИГАДИ:

🎯Ціль: 43 000.00 ₴

🔗Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/4qyBeKNGvx

💳Номер картки банки

5375 4112 1747 5669

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело