В Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА тривають зустрічі з  родинами загиблих військовослужбовців

В Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА тривають зустрічі з  родинами загиблих військовослужбовців

В Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА тривають зустрічі з  родинами загиблих військовослужбовців, зниклих безвісти, полонених та поранених українських Воїнів. 

Сьогодні прийом проводив заступник голови ВА Андрій Тиндик. Відтак звернулась дружина зниклого безвісти військовослужбовця з питанням надання статусу відповідно до Закону України “Про статус ветеранів, гарантій їх соціального захисту” та питання щодо призначення пенсії по втраті годувальника на неповнолітніх дітей.

Питання взято на контроль керівництва військової адміністрації та працівників управління соціального захисту населення ВА та відповідних служб.

Нагадаємо, в робочий графік начальника Яворівської ВА Ярослав Коминський та роботи Офісу підтримки цивільного населення при військовій адміністрації внесені зміни.

Починаючи з лютого місяця 2024  року, кожного 5 та 25 числа щомісяця начальник ВА Ярослав Коминський та його заступники проводять прийом громадян в Офісі підтримки (Будинок Воїна) з категорії родин загиблих військовослужбовців, зниклих безвісти, полонених та поранених по питаннях, які їх турбують, і які буде можливо вирішити в межах компетенції Яворівської РВА.

Графік прийомів з 11.00 до 13.00 год в Офісі підтримки, за адресою м. Яворів, вул. Шашкевича, 1А. Також є можливість попередньої реєстрації за номером телефону 0674710344 – менеджер Офісу Алла Жмурко

Джерело