АТАКИ НА ХАРКІВЩИНІ, АВДІЇВСЬКИЙ НАПРЯМОК, СПАЛЕНИЙ ВЕРТОЛІТ В МОСКВІ: стрім з прифронтового міста

На Харківщині прикордонники-артилеристи бригади «Сталевий Кордон» зупинили ворожий штурм. За допомогою 100-мм гармати вони влучили у танк, на відео з дрона видно як після підриву два окупанта перейшли у ранг мертвих російських «космонавтів».

Сили оборони відбили штурм і на Авдіївському напрямку. Там працювала 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада. Група ворожих танків пішла на штурм, але їх підбили, і вони змушені були відступити. російські піхотинці залишились на полі бою чекаючи наших дронів.

На Лиманському напрямку Сили оборони штурмували посадку, де засів ворог. Двох орків вдалося витягнути з окопа живими – вони поповнять обмінний фонд.

Сьогодні вночі на аеродромі «Остафьєво» міністерства оборони рф у москві спелено багатоцільовий ворожий вертоліт Ка-32. Відео палаючого гелікопкера опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону. Зʼясувалося, що вони перелили річку Західний Буг, щоб потрапити з Польщі до України.

Ці та інші теми обговорюють молодший лейтенант Сергій Ліпко та майор Андрій Макаренко.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело