Корисний відпочинок: у ботсаду імені М. Гришка для дітей і дорослих відбудеться інформаційно-просвітницька акція «Місія доброчинності»

У суботу, 27 квітня, на центральній алеї Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України відбуватиметься інформаційно-просвітницька акція «Місія доброчинності». Про це інформує Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України.

«Будь-яка криза змінює наше повсякденне життя. Коли в наш дім прийшла війна, прості речі, до яких звикли люди, стали недоступними. Затяжна стресова ситуація впливає й на психічне здоров’я мешканців. Тож сподіваємось, що прогулянки на свіжому повітрі та наближення до природи позитивно вплинуть на їхній стан, а отримані знання допоможуть у житті», – зазначила голова Київської міської організації Товариства Червоного Хреста Тетяна Гоєнко.

Так, відвідувачі зможуть здобути для себе корисні знання на різноманітних інформаційних локаціях:

  • перша допомога – при пораненні чи кровотечі, у транспортуванні потерпілого, серцево-легенева реанімація тощо;
  • мінна безпека – як поводитися при знаходженні вибухових пристроїв і який вигляд вони мають;
  • локація «Дитяча академія першої допомоги»;
  • тварини та безпека – волонтери навчать дітей і дорослих безпечному поводженню з домашніми тваринами та як надати їм допомогу;
  • психосоціальна підтримка – психологи та інструктори проведуть консультації за напрямами Товариства Червоного Хреста України, працюватимуть зони різноманітних творчих майстер-класів.

Акція відбудеться в межах відзначення 106-ї річниці діяльності Українського Товариства Червоного Хреста.

Джерело