Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»

Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»

Нещодавно на подвір’ї храму Різдва Пресвятої Богородиці, Центрального протопресвітеріату м. Івано-Франківськ, відбулося освячення транспортного засобу для потреб Збройних сил України. Його здійснив Владика Микола Семенишин, Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Даний автомобіль вдалося придбати завдяки щедрим пожертвам добродіїв, до купівлі спричинилася й Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

У часі Чину освячення Владиці Миколі співслужив о. Віталій Максимів, синкел у соціально-економічних справах та соціального підприємництва.

«Хай Господь благословляє наших Воїнів у часі їхнього нелегкого служіння ближнім, та доброчинців, стараннями яких було придбано це авто», — промовив Владика Микола.

Даний транспортний засіб буде переданий для потреб 12-ої бригади спеціального призначення «АЗОВ».

Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»Владика Микола освятив автомобіль для «АЗОВу»

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело