🗣 Традиційно підбиваємо підсумки нашої роботи за тиждень. Він почався з підписання меморандумів про співробітництво…

🗣 Традиційно підбиваємо підсумки нашої роботи за тиждень. Він почався з підписання меморандумів про співробітництво з благодійною організацією «Фонд громади Житомира» та громадською організацією «КримSOS» з метою розширення можливостей працевлаштування та самозайнятості наших переселенців.

Члени робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Житомирській ОВА провели аналіз оголошених та проведених тендерів по Звягельському району.

На спортивних аренах Житомирщини триває запекла боротьба між учнями за першість у III районному етапі змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. Також на цьому тижні Житомирщина стала центром ще одних масштабних змагань – чемпіонату Збройних Сил України серед Вищих військових навчальних закладів з прикладної стрільби. Збірна команда Житомирського військового інституту імені Корольова стала переможцем чемпіонату.

🇺🇦 Продовжуємо підтримувати наших захисників. Наші прикордонники отримали від волонтерів з фонду "Покрова Пресвятої Богородиці" мікроавтобус – Mercedes Vito.

😈 Також на цьому тижні передали ще одну партію FPV-дронів нашим героїчним воїнам десантно-штурмових військ, які виконують бойові завдання на «найгарячіших» ділянках фронту на Сході України.

🇺🇦 Кожен спокійний день на Житомирщині — це заслуга наших захисників та захисниць. Продовжуємо працювати далі та наближати нашу Перемогу.

🎞 https://youtu.be/Xu8IpFPGbaw?si=EKBv_5-JhAE2yrf9

🗣 Традиційно підбиваємо підсумки нашої роботи за тиждень. Він почався з підписання меморандумів про співробітництво...
Підсумки тижня: Співпраця з благодійниками, спортивні змагання та підтримка захисників! – YouTube
Традиційно підбиваємо підсумки нашої роботи за тиждень. Він почався з підписання меморандумів про співробітництво з благодійною організацією «Фонд громади Житомира» та громадською організацією «КримSOS». Основною метою співпраці є розширення можливостей…

Джерело