Владика Максим Рябуха провів реколекції для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

З 22 по 26 квітня  з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка у Марійському духовному центрі «Зарваниця»  відбувся період віднови духа й молитви для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Реколекції проходили у два тури, у яких взяли участь більше 120 душпастирів з різних парафій митрополії.

Владика Максим Рябуха провів реколекції для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархіїДуховні науки на тему «Дорога до Емаусу» виголошував  владика Максим Рябуха, єпископ-помічник Донецького екзархату УГКЦ. Душпастирі протягом шести наук у спільноті подорожували дорогою разом з Ісусом Христом та його учнями, старалися в новому світлі відкрити для себе Воскресіння Господа та пізнати Його благодать. Також особистий час на одинці з Богородицею у Її улюбленому місці сприяв щедрому проростанню плодів, які кожен священник осягнув за цей особливий час.

Незмінними в часі реколекцій є спільне служіння Божественних Літургій, священнослужителі молилися церковне правило, Хресну дорогу, відвідували святині Марійського духовного центру та приступали до чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої.

Владика Максим Рябуха провів реколекції для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархіїВладика Максим Рябуха провів реколекції для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархіїпресслужба МДЦ “Зарваниця”

Джерело