Фу! Клас! Гидота… Смачно! Розпаковка шведського сухпайка із Ярославою Кравченко | БАЖАЮ СМАЧНОГО

Бажаю смачного! Ви просили – ми зробили. Це ще поки не «Хата на комбата», але не все одразу. Просто зараз у вас є унікальна можливість побачити новий проєкт на каналі Армія TV. Він максимально не схожий на інші наші відео, але обов’язково має вам сподобатися.

Під час служби в Збройних Силах України у вас точно випаде нагода скуштувати не лише український сухпайок, але і закордонний. У проєкті «Бажаю смачного» молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестуватиме такі сухпайки.

Перша наша гостя – ведуча проєктів на «Телебаченні Торонто» та «Ебаут», співзасновниця «Дикого театру» Ярослава Кравченко. З нею Володимир Кравчук куштує шведський сухпай.

Ви, звісно, вже могли бачити огляди сухпаїв від військових. Зазвичай їх цікавлять дуже практичні речі. Або бачили, як сухпаї куштували цивільні ютубери, для яких це просто ржака. Ми ж в цьому проєкті вирішили поєднати досвід військових і цивільних. І цього разу розпаковка сухпая стала ще й приводом поговорити про різницю їхніх досвідів і сприйняття реальності навіть у питаннях іжі. Це важливо, особливо в наш час, коли будь-який цивільний у певний момент має бути готовий стати воїном.

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело