Вірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до Крехова

Вірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до Крехова

У суботу, 27 квітня, громада парафії Вознесіння Господнього міста Івано-Франківська, парафіяни храму Зіслання Святого Духа м. Івано-Франківськ та молитовна спільнота «Вервиця любові» здійснили паломництво до Крехівського монастиря.

Основним молитовним наміренням було прохання до Бога за мир і перемогу України. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці парафії Вознесіння Господнього.

Духовними керівниками групи стали о. Михайло Віхоть, адміністратор парафії Зіслання Святого Духа, та о. Андрій Заліський, сотрудник храму Вознесіння Господнього.

Після молитовної програми у Крехові паломники завітали до м. Жовква, де мали чудову екскурсію для знайомства з цим «Королівським містом».

Вірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до КреховаВірні з Івано-Франківська здійснили паломництво до Крехова

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело