Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

798-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

Була пожежа сухої трави у селі Ліс та селі Цетуля. Вкотре закликаю не паліть суху траву – не вчиняйте злочин! 

7402 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

В Яворові вшанували пам’ять Героїв Яворівської громади, які народилися чи віддали свої життя за Україну у травні. Вічна пам’ять Воїнам!

Уляник Христина з Яворівщини стала Чемпіонкою України серед юніорок у категорії 43 кг з класичного пауерліфтингу, здобувши перше місце. Лагно Іван виборов бронзову медаль у категорії 105 кг. Пишаємось та дякуємо за високі результати: http://surl.li/titsh.

Привітали воїнів-прикордонників прикордонної служби «Краківець» та “Шегині”. З нагоди відзначення Дня прикордонника України нагородити медалями та подяками Яворівської районної державної адміністрації: http://surl.li/titqo.

У Яворівському районі реалізовується соціальний проєкт Ветеранський Хаб «Розточчя»: підтримка ветеранів та інвалідів війни Яворівщини, членів їх сімей, та сімей загиблих і зниклих безвісти Захисників та Захисниць України. На сьогодні хаб має 3 базових локації у Івано-Франківська селищна рада: офіс ветеранської організації з навчальною аудиторією, Соціальний спортивно-оздоровчий комплекс «Авангард» та Янівський Громадський став. Мета проекту – проведення психосоціальної роботи із категорією дітей, які постраждали від воєнної агресії. Здійснює цю складову Благодійна організація Центр соціальних проєктів “Хочу жити”. До роботи залучено досвідчених фахівців.: http://surl.li/titrg.

Про важливе нагадування перед Великодніми святами розповів очільник Львівщини Максим Козицький.

Якщо ви маєте інформацію про підозрілих осіб, транспорт, предмети чи про те, що хтось хоче вчинити дивеpcію або теpoриcтичний акт на території Львівської області, одразу телефонуйте на гарячу лінію СБУ: 032 261 61 43. Також про підозрілі об’єкти та людей повідомляйте у Поліцію: 102.

Тривалість комендантської години у нашій області залишається незмінною – з 00:00 до 05:00. Це означає, що з 00:00 до 05:00 не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток і документів, які посвідчують особу: http://surl.li/titvp.

Разом переможемо!

Джерело