🫂 Як взаємодіяти з людьми з бойовим досвідом: новий серіал на Дія.Освіта Щодня українські військові борються за нашу свободу

🫂 Як взаємодіяти з людьми з бойовим досвідом: новий серіал на Дія.Освіта 

Щодня українські військові борються за нашу свободу

🫂 Як взаємодіяти з людьми з бойовим досвідом: новий серіал на Дія.Освіта

Щодня українські військові борються за нашу свободу. А чи знаєте ви, що відчувають захисники після повернення додому та як вислухати людину, коли вона хоче виговоритися? Дізнайтеся, як коректно та з повагою комунікувати з військовими, ветеранами та ветеранками, в серіалі «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія».

Герої серіалу — герої в житті, військовослужбовці, які діляться досвідом комунікацій із цивільними. В 11 серіях вони разом з експертами розкажуть, як підтримати, про що варто питати, а яких тем краще не торкатися в розмові.

Серед головних тем:
👉🏻 особливості комунікації в родині, колі друзів, магазині, парку чи громадському місці
👉🏻 якими словами підтримати людину, якщо вона розповідає про досвід полону
👉🏻 як ввічливо подякувати за службу, не зачепивши особисті кордони людини
👉🏻 як роботодавцю налагодити взаємодію із захисником чи захисницею та допомогти реінтегруватися

Серіал «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» — це продовження розділу «Довідника безбар’єрності», створеного з ініціативи першої леді Олени Зеленської.

🔗 Дивіться освітній серіал за посиланням.

Навчіться комунікувати з ветеранами з повагою разом з Дія.Освіта 🙌🏻

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри в межах тематичної хвилі «Досвід ветеранів вартий поваги» комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я — ініціативи першої леді Олени Зеленської за підтримки Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України, громадської організації «Безбар’єрність» та компанії Visa — учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів» для платформи Дія.Освіта.

Джерело