Командувач ДШВ Збройних Сил України Ігор Скибюк нагородив Житомирських десантників

Командувач Десантно-штурмових військ (ДШВ) Збройних Сил України, бригадний генерал Ігор Скибюк, відвідав 95-ту окрему десантно-штурмову Поліську бригаду для нагородження її бійців за відвагу та героїзм у складних умовах військових дій.

Командувач ДШВ Збройних Сил України Ігор Скибюк нагородив Житомирських десантників

У своєму зверненні генерал Скибюк висловив гордість за десантників: «Для мене честь бути тут, у славетній 95 бригаді, яка має найкращі здобутки та проведення успішних операцій у надважких умовах, коли ворог переважав силою коли ворог мав перевагу в силах. Вся Україна пишається вами!»

Генерал також наголосив на важливості продовження боротьби.

«Ви демонструєте виняткову мужність, працюючи у важких умовах. Надалі нас чекають ще більші випробування, адже ми маємо продовжувати визволяти нашу країну. Проте я не сумніваюся у нашому успіху, адже 95 бригада завжди виконує поставлені завдання на всіх рівнях – від командирів бригад до кожного солдата».

Бригадний генерал завершив свій виступ словами підтримки та єдності наголошуючи на тому, що всі вони є частиною спільної боротьби за незалежність і свободу України.

 

Командувач ДШВ Збройних Сил України Ігор Скибюк нагородив Житомирських десантників Командувач ДШВ Збройних Сил України Ігор Скибюк нагородив Житомирських десантників Командувач ДШВ Збройних Сил України Ігор Скибюк нагородив Житомирських десантників

Джерело