Митрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні Карітасу

Митрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні Карітасу

У Великий четвер, 2 травня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів для людей у потребі, якими опікується Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Цього дня при благодійній їдальні допомогу отримали 350 сімей.

На заході також був присутній о. Володимир Чорній, синкел у справах соціального служіння й директор БФ «Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ», та о. Микола Мазурик.

Опісля освячення Владика Володимир звернувся до благодійників, дякуючи за невтомну працю на благо добра:

«Дорогі працівники нашого Карітасу, щиро дякую вам за жертовність, бо знаю, яку колосальну працю здійснюєте, щоб допомогти ближнім. Зараз, у часі війни, це дуже нелегко, однак навіть війна не може бути перешкодою до того, щоб чинити діла милосердя. Нехай Всемилостивий Господь благословляє вас і ваші сім’ї й буде підтримкою у любові до ближніх».

Насамкінець Митрополит Володимир поблагословив присутніх освяченою водою й уділив всім своє архієрейське благословення.

Відтак Великодні продуктові набори роздали людям у потребі.

Митрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні КарітасуМитрополит Володимир здійснив Чин освячення Великодніх продуктових наборів у благодійній їдальні Карітасу

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело