Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців 

Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців 

У суботу, 4 травня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбовців, які проходять реабілітацію.

Жертводавцями Великодніх кошиків стали п. Юрій Бойчук, голова ГО «Магурка-Трінар», парафія Різдва Пресвятої Богородиці, що у селі Старі Богородчани, на чолі із парохом — о. Любомиром Стефанишином, мережа магазинів «Соціальний», зокрема п. Ігор Демкович, та п. Тетяна Липівська.

У часі моління Митрополиту Володимиру співслужив Владика Микола Семенишин, Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, а також о. Роман Терлецький й о. Богдан Свистюк, медичні капелани нашої Архієпархії, та о. Роман Винничук, військовий капелан військово-медичного клінічного центру Медичних Сил ЗСУ.

Звертаючись до присутніх у каплиці, Митрополит Володимир привітав всіх зі світлим празником перемоги життя над смертю — Воскресінням Христовим:

«Сьогодні ми просимо у Всевишнього Господа, щоб з Божим Воскресінням прийшло й воскресіння для України — мир, а наші хоробрі Воїни повернулися додому, аби ми всі разом прославляли нашого Господа, співаючи «Христос Воскрес». У цю хвилину дякую кожному з вас за вашу велику любов, яку ви проявляєте у моменті служіння ближньому».

Відтак о. Роман Винничук подякував всім за спільну молитву, а також благодійникам, які подарували продуктові набори хворим.

Насамкінець Владика Володимир уділив всім присутнім своє архієрейське благословення та поблагословив всіх свяченою водою.

Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців Митрополит Володимир освятив Великодні продуктові набори для поранених військовослужбоців 

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело