🔰 Традиційно підбиваємо підсумки роботи за останні сім днів. На цьому тижні наша область знову стала майданчиком…

🔰 Традиційно підбиваємо підсумки роботи за останні сім днів. На цьому тижні наша область знову стала майданчиком для обговорення важливих для усієї країни питань.

В понеділок до нас з робочим візитом завітав перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко. Разом з ним, народними депутатами, керівниками громад під час наради «Спроможне врядування на шляху до ЄС» детально обговорили перспективи співпраці місцевого самоврядування з нашими міжнародними партнерами.

Багато уваги на цьому тижні приділили аналізу роботи медичних закладів області. Разом з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком ознайомились з роботою обласного онкологічного диспансеру, перевірили роботу військово-лікарських комісій, а також провели нараду щодо підготовки до осінньо-зимового періоду лікарень Житомирщини.

В середу підписали меморандум із фірмою «СЕЙФ ЛЕНД», яка займається гуманітарним розмінуванням.

Наприкінці тижня Житомирщина прийняла з робочим візитом представників відразу трьох Міністерств України: Міністерства у справах ветеранів, Міністерства оборони та Міністерства цифрової трансформації.
Питання, що об’єднало всіх нас, стосується надзвичайно важливої сьогодні теми – реалізації нової ветеранської політики в регіонах. Ця робота має продовжуватись наповнюватись новим змістом, конкретними проєктами та програмами. Задля цього було підписано Меморандум про партнерство і співпрацю між Міністерством у справах ветеранів України та Житомирською обласною військовою адміністрацією.

На Житомирщині завершився Третій – районний етап змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. У IV обласний етап пройшли 28 команд – переможців районного етапу. Понад 300 юних спортсменів представлятимуть 24 заклади загальної середньої освіти області.

Громади Житомирської області продовжують допомагати нашим захисникам та закуповують обладнання військового призначення. Зокрема у квітні громади купували прилади виявлення безпілотників, приціли нічного бачення, засоби РЕБ та квадрокоптери на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

🇺🇦 Кожен спокійний день на Житомирщині — це заслуга наших захисників та захисниць. Війна продовжується, тому ми повинні всіляко допомагати нашим Героям боронити нашу державу від підступного ворога. В єдності наша сила!

На цьому у нас все, продовжуємо працювати далі та наближати нашу Перемогу. Бажаю усім гарних та тихих вихідних та вітаю усіх з прийдешнім Великоднем!

▶️ https://www.youtube.com/watch?v=AmThJEUJ–g

🔰 Традиційно підбиваємо підсумки роботи за останні сім днів. На цьому тижні наша область знову стала майданчиком...
Підсумки тижня – YouTube

Джерело