🔰 Третій рік поспіль ми зустрічаємо світле свято Великодня в умовах війни

🔰 Третій рік поспіль ми зустрічаємо світле свято Великодня в умовах війни

🔰 Третій рік поспіль ми зустрічаємо світле свято Великодня в умовах війни. Воскресіння Христове завжди символізує перемогу добра над злом, світла над темрявою.

⚜️ Сьогодні 801 день нашого героїчного спротиву. Українські воїни захищають наші домівки та весь світ від темряви, яку несе за собою російська орда.

⚜️ У цей святковий день хочу висловити велику подяку нашим захисникам за мужність і готовність зробити все можливе та неможливе заради Перемоги над ворогом, миру і безпеки нашої Держави.

👨‍👩‍👧‍👦 Великдень завжди був сімейним святом. В цей день важливо зустрітися з найважливішими людьми у вашому житті попросити пробачення та пробачити самому, вкотре сказати їм, що ви їх любите. Саме тому зараз всі ми серцем та думкою поряд з нашими захисниками. Продовжуємо підтримувати їх та чекати на їх щасливе повернення додому.

🇺🇦 Нехай ці святкові дні принесуть у ваші серця тепло, спокій і злагоду. Нехай найзаповітніша мрія усіх українців про нашу Перемогу нарешті здійсниться. Родини об'єднаються, щоб дарувати один одному любов та підтримку. А всі ми разом будемо розвивати нашу рідну Незалежну Україну!

З великим святом Великодня!
Христос Воскрес!

Джерело