#ХНУПС_ми_навчаємо_перемагати Софія, 1 курс, факультет ППО Сухопутних військ – Я з родиною більше місяця прожила в окупації

#ХНУПС_ми_навчаємо_перемагати
Софія, 1 курс, факультет ППО Сухопутних військ

– Я з родиною більше місяця прожила в окупації

#ХНУПС_ми_навчаємо_перемагати
Софія, 1 курс, факультет ППО Сухопутних військ

– Я з родиною більше місяця прожила в окупації. В нашому городі на Сумщині стояв російський гранатомет, на подвір’ї – БТРи, по знайомих з дитинства вуличках ходили російські солдати і розповідали, що це вже їх «псевдорегіон», в небі літали російські літаки… Саме в той момент, сидячи у підвалі я чітко визначила: «Професія дизайнера почекає, піду в військовий вуз, отак і попала на факультет ППО Сухопутних військ Харківського національного університету Повітряних Сил!»
Коли нас звільнили і у селищі замайоріли українські прапори, життя досить швидко повернулось на свої відносно звичні рейки. Але проблема у тому, що ці звичні рейки щодня намагаються знищити чергові ворожі ракети чи «шахеди»… Тож саме нам, молоді, потрібно рішуче діяти, ставати гарними фахівцями та нарешті повернути мир в Україну! Робити усе, аби нікому не доводилось труситись в підвалах під звуки російських гармат! Тим паче університет дарує інструменти та можливості. Мій дядько, який зараз воює на першій лінії, все частіше жартує: «Довго тобі ще вчитись?»

Джерело