Брюссель був серед перших європейських столиць, які зреагували з самого початку війни

Віталій Кличко
Київрада зібралася на честь відзначення Дня пам’яті і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня Європи, який відзначатимемо завтра. Також у роботі сесії бере участь мер Брюсселя Філіп Клоз та делегація столиці Бельгії. Це вже третій візит Філіпа… https://t.me/vitaliy_klitschko/3065


Брюссель був серед перших європейських столиць, які зреагували з самого початку війни

Брюссель був серед перших європейських столиць, які зреагували з самого початку війни. І не тільки приймав тисячі українських біженців, але також надавав негайну допомогу громадянам в Україні, запускаючи низку перших пакетів гуманітарної допомоги. Про це сказав сьогодні в Київраді мер Брюсселя Філіп Клоз.

«Це наш обов'язок – допомагати вам боротися за вашу незалежність та цінності, які Європа, Бельгія та Брюссель вважають важливими – право жити в свободі, мирі та демократії.

Ваш спротив та моральний дух, ваша незламна воля — це джерело нашого натхнення. У Брюсселі — столиці Європейського союзу, ми чітко розуміємо, що ви боретеся не тільки за свою країну, а й за нас, за Європу. Будьте впевнені, що ми стоїмо разом з Україною до дня вашої перемоги», — підкреслив Філіп Клоз.

Від громади Києва вручив меру Брюсселя відзнаку — нагрудний знак «За сприяння обороні Києва».

Джерело