Галицькі волонтери передали допомогу для українських Захисників

Галицькі волонтери передали допомогу для українських Захисників

Напередодні Великодніх свят галицькі волонтери доставили на фронт для українських Захисників кілька видів допомоги. З цієї нагоди о. Ігор Броновський, протопресвітер Галицький, та о. Ярослав Жолоб, парох собору Успіння Пресвятої Богородиці, здійснили Чин освячення автомобілів та харчових пакунків.

Про це зазначають на фейсбук-сторінці Відпустового місця Крилоської Чудотворної ікони Матері Божої.

Допомогу доставили на передову в Запорізьку, Донецьку й Луганську області. До неї ввійшли:

— 300 великодніх наборів;
— 3 автомобілі:
1) Mitsubishi L200 (позашляховик);
2) BMW X5;
3) Nissan;
— 500 кг продуктів харчування;
— 6 шт. FPV дронів;
— 4 колеса для автомобілів-позашляховиків;
— запасні частини для автомобілів.

Як зазначається у дописі, від Галицького протопресвітеріату душпастирі передали близько 30 подяк українським Воїнам.

Крім того, Захисників відвідала ще одна група галицьких волонтерів, які доставили в Запорізьку, Донецьку і Луганську області великодні набори, маскувальні сітки, автомобіль Mercedes-Benz Vito.

«Висловлюємо щиру подяку волонтерам “Крилос Новітній”, які зшивають і передають маскувальні сітки для наших Захисників. Щира подяка команді професіоналів ковальської справи студії художнього металу “Брати Фіголі” за допомогу і підтримку Воїнів. Складаємо подяку колективу Галицького національного природного парку за допомогу Захисникам. Щиро дякуємо жертводавцям за підтримку в добрій справі, а в особливий спосіб вірним нашого Галицького протопресвітеріату, які були ініціаторами цієї поїздки», — висловлюють вдячність священнослужителі на фейсбук-сторінці відпустового місця.

Галицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських ЗахисниківГалицькі волонтери передали допомогу для українських Захисників

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело